EDICIÓ III

– II CURSA SOL·LIDARIA 

Setembre de 2015 

Aquesta tercera edició es presenta amb nous reptes degut a l’èxit de la passada edició. Durant aquest 2015 s’ha repensat el festival per a combinar d’una manera més lúdica, esport i cultura. Es planteja una jornada esportiva i cultural. Amb la cursa pel mati, esdeveniments culturals al migdia i, amb un dinar de germanor que tanqui el conjunt d’esdeveniments.
Per aquesta nova edició s’estrena imatge i eslògan. S’han pensat noves maneres participatives per difondre el missatge de la nostra causa a través de les xarxes socials. Ara però, tenim un aliat que està plenament lligat a la salut: l’esport.
La superació, la millora, la cura de la ment i el cos, l’esforç, la lluita… el treball individual per a enfortir l’equip i, el treball en equip per enfortir l’individu, són valors que neixen de l’esport i repercuteixen directament al projecte Hol·la Genís dotant-lo de noves maneres per arribar a la ciutadania i a les empreses.
Cadascuna de les iniciatives sorgides del projecte Hol·la té la virtut d’estar enriquida per la solidaritat humana. Per això, amb la lluita contra el càncer infantil com a objectiu, podem afirmar que: LA VICTÒRIA ÉS LA CURA.

Cadascuna de les iniciatives sorgides del projecte Hol·la té la virtut d’estar enriquida per la solidaritat humana. Per això, amb la lluita contra el càncer infantil com a objectiu, podem afirmar que: LA VICTÒRIA ÉS LA CURA.

Si en les curses d’atletisme es trenquen records, nosaltres vam fer esclatar el nostre! Parlem amb aquesta efusivitat ja que vam més que doblar en escreix les inscripcions de la cursa de l’any anterior. Un total de 891 persones van posar el seu gra de sorra a favor de la nostra causa.
Ninots per la canalla, una batucada, una txaranga… tot un conjunt d’espectacles d’animació per anar més enllà d’un esdeveniment participatiu. Des de primera hora, l’ambient ja va ser força engrescador tot i les cues de l’esmorzar. Es van anar donant els trets de sortida de les diferents curses i, a continuació, es va dur a terme l’entrega de premis juntament amb el sorteig dels regals que vam aconseguir gràcies als nostres diversos col·laboradors.

La feina ben feta no té fronteres i l’esforç de totes les persones voluntàries tampoc. Gràcies a empreses, administracions i, sobretot a la participació dels/les inscrits/es, podem afirmar que vam assolir un nou èxit que ens omple de coratge per a la quarta edició de l’Hol·la Genís i que tornarà estar protagonitzada per la cursa en la seva 3ª edició. Al llarg de l’any també s’han anat fent accions de petit format amb l’objectiu de recaptar més fons a favor de la lluita contra el càncer infantil.

L’entrega de la recaptació econòmica a les diferents entitats beneficiàries es va dur a terme a la seu de Lear Corporation a Valls.

GRÀCIES! PER FER-HO POSIBLE